Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Thriller

Prédára várva /Go with Me/Blackway/

Leírás:

Lillian nemrég tért vissza a Pacific Northwest vidékén lévő szülővárosába. A fiatal nőt hamarosan zaklatni kezdi egy Blackway nevű ember. Az egykori zsaruból lett bűnöző rettegésben tartja a fakitermelésből élő közösséget. A helyi lakosok elfordulnak Lilliantól, a seriff azt tanácsolja neki, hogy hagyja el a várost.

Collateral - A halál záloga /Collateral/

Leírás: Max a taxisofőrök prózai életét éli idestova 12 éve. Arcok jönnek és mennek a visszapillantó tükörben, emberek, sorsmorzsák, utak és helyek, melyeket már régóta elfelejtett. Ám a ma esti fuvart nem fogja elfelejteni soha.

 

Felfoghatatlan/Assumed Killer/

Leírás:

Daria Valdez Morrow sikeres bűnügyi riporter, aki egy autóbaleset következtében elveszíti az emlékezetét. Férjéről, Sam-ről sem tudja, hogy ki ő. Ám egy telefonbeszélgetésére alapozva Daria arra a következtetésre jut, hogy a férfi nem más, mint a környéket rettegésben tartó sorozatgyilkos. Daria-nak így hát a múlt homályos emlékképeivel és férjébe vetett hitével is meg kell küzdenie az igazság utáni nyomozás során.

Karmok (Clawed)

Leírás:

Titokzatos szörnyeteg szedi áldozatait egy titokzatos erdőben. Háromfős társaságának egyetlen túlélőjeként Edward bosszút esküszik, csapatot toboroz, hogy mint valami vadászatra, visszatérve az erdőbe elkaphassák a bestiát. Az azonban egyáltalán nem biztos, hogy az üldözőkből nem lesznek üldözöttek.

Az éjféli gyilkos/Summoned/

Leírás:

Öt évvel ezelőtt Laure Price és tizenegy másik esküdt bűnösnek találta a sorozatgyilkossággal vádolt Evan Lucast. A bíróság halálos méreginjekcióval történő kivégzésre ítélte a férfit, és az ítéletet végrehajtották. A kivégzés után Laurát bűntudat kezdte gyötörni, melynek hatására félrevonult a világtól. Ám most különös dolgok történnek az egykori esküdtekkel, egyik a másik után hal meg.

Sherlock Holmes és a lángoló város/Sherlock Holmes/